A V4-ek között is a magyarok fizetése a legalacsonyabb
2019. augusztus 13. 15:41
"A V4-ek között is a magyarok fizetése a legalacsonyabb. A munkának nincs becsülete akkor, ha soha nem dolgozott politikus-oligarchák vezetnek egy országot." - olvasható a Demokratikus Koalíció közleményében.

"A legfrissebb adatok szerint már nem csak a nyugat-európai bérek vannak fényévekre a magyar bérektől, hanem lehagytak minket a környező országok is.

A kormány által sokat hivatkozott V4-ek is; Csehország, Lengyelország és Szlovákia is.

Az Orbán-kormányt láthatóan nem zavarja, hogy becsületes munkából megélni nem, csak túlélni lehet: ez történik, ha luxusrepülők, yachtok és kastélyok bűvkörében élő, soha nem dolgozó gazemberek vezetnek egy országot.

A Demokratikus Koalíció szerint Magyarországon a tisztességes munkának mindaddig nem lesz becsülete, ameddig egy közpénzeken élősködő kormány vezeti az országot. A DK szerint amíg a Fidesz van hatalmon, a magyar bérek maradnak ott, ahol most vannak; egyik fideszes milliárdos oligarcha sem fog arra panaszkodni, hogy Magyarországon nehéz megélni.

A DK szerint a hosszútávú megoldás nem az elvándorlás, hanem a kormány leváltása: Orbánék európai kudarca után az önkormányzati választáson is vereséget kell mérni rájuk, hogy elkezdődjön a változás." - írja Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció közleményében.

atv.hu

Szerző: admin