Bödőcs meghívná Orbán Viktort a búcsúszentlászlói kocsmába
2021. október 10. 10:48
Bődöcs Tibornak nemrégiben jelent meg a "Mulat a Manézs" című könyve, amely a harmadik a sorban. A Partizán c.televíziós műsor munkatársa készített vele mintegy egyórás interjút a búcsúszentlászlói kocsmában.

A humorista a műsorban főleg a könyvéről mesélt, de sok minden szóba került a beszélgetés során, például az, hogyan építi föl egy-egy előadóestjét.

"Az aktualitásokkal kezdek, de miután ezek folyamatosan változnak, nekem is ki kell dobálnom a szövegemből. A Rojál Vedding még sokáig marad. Az olyan könnyen nem fog elpárologni az emberek fejéből"- mondta Bödőcs. Majd a kezdeteket elevenítette föl.

"A Godot kávézóban léptem fel 8-10 ember előtt, ott gyakoroltam a poénjaimat. Aztán egyszer Kőhalmi Zolival a hűvösvölgyi albérletükben beszélgettünk 18 évvel ezelőtt, és neki kezdtem mesélni a búcsúszentlászlói emberekről.

Ő javasolta, hogy inkább az ő történeteiket mondjam el az estjeimen. Igaza lett. Barátok vagyunk azóta is. Egyszer egy Rádiókabaré felvételre pálinkát vittem neki, aminek a nagy részét én ittam meg. Bajor Imre segített föl az asztal alól, és hazafelé Kőhalmi Zolinak az Ajtósi Dürer soron azt kiabáltam, hogy: Ikercsillagok vagyunk!"

Kőhalmi Zoltán mellett Fábry Sándor is szóba került, akiről azt mondta, hogy nagy tisztelője, de a műsorát már nem kíséri figyelemmel.

"Sándorral más a stratégiánk az autokrácián belül, hogy hogyan kell túlélni egy ilyen rendszert."

Elismerte viszont, hogy rengeteget segített neki Fábry a pályája kezdetén, és a celebek közt európainak tűnt neki, de az ars poeticájuk különböző.

Bödőcs saját bevallása szerint mérföldkőhöz érkezett a karrierjében. Dilemma előtt áll, hogy marad a régi úton, vagy a megújulás felé veszi az irányt.

A tehetsége abban rejlik, hogy meg tudja nevettetni az embereket, bár nem nagyon szerepelhet a tv- és a rádióadókon sem, viszont annak örül, hogy a YouTube-csatornáját és önálló estjeit egy héten belül többen nézik meg, mint ahányan beférnek Felcsúton a Pancho Arénába.

"Magánzó vagyok. Egyedül kell haladni az utamon." vallja Bödőcs, aki akár Orbán Viktorral is beszélgetne a búcsúszentlászlói kocsmában négy órán keresztül, hiszen valahol neki köszönheti művészi szabadságát.

Szeretlek Magyarország nyomán

Szerző: admin