Brigitte Bardot elküldte a francba a budapesti vadászati kiállítást
2021. október 9. 11:13
Markáns véleményt fogalmazott meg a budapesti vadászati kiállításról Brigitte Bardot visszavonult francia filmszínésznő, világhírű állatvédő aktivista. Ami az utóbbit illeti, a hatvanas évek szexszimbóluma jelentős eredményeket tud felmutatni, a vágóhidakon átálltak a kábítópisztolyok használatára, de Brigitte Bardot a fókaborjúbőr kereskedelmének nemzetközi betiltásában is vállalt szerepet.

Markáns véleményt fogalmazott meg a budapesti vadászati kiállításról Brigitte Bardot visszavonult francia filmszínésznő, világhírű állatvédő aktivista. Ami az utóbbit illeti, a hatvanas évek szexszimbóluma jelentős eredményeket tud felmutatni, de Brigitte Bardot a fókaborjúbőr kereskedelmének nemzetközi betiltásában is vállalt szerepet.

Az állatok jogait a mai napig kiemelt ügyként kezelő, állatvédő alapítvánnyal is bíró Bardot most a hivatalos nevén egy,a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás szervezőinek üzent Nagy Natália magyar színésznőnek küldött levelében:

Szánalmas! Világunkban járványok pusztítanak, bolygónk belefullad a kontrollálatlan népességnövekedésbe, az ökológiai egyensúly felborult. Világunkat uralma alá hajtja a barbárság. Ti pedig mindeközben puszta ölési vágytól vezérelve vadászgattok. Hát menjetek ti a jó büdös fenébe!

Az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás hivatalosan csak a nevében világkiállítás, az illetékes nemzetközi szervezet, a Bureau International des Expositions (BIE) nem ismeri el annak.

Bodrogi Gyula válaszolt Brigitte Bardot-nak: Aki kedvtelésből öl, az rohadt szemét, de ez nem vonatkozik a vadászokra

Brigitte Bardot meglehetősen kritikusan fogalmazott a vadászati kiállítással kapcsolatban, amelyet egyébként az illetékes nemzetközi szervezet, a Bureau International des Expositions el sem ismer hivatalosan világkiállításnak.

Brigitte Bardot elküldte a francba a budapesti vadászati kiállítást

Keményen kifakadt az állatvédő aktivista, egykori francia szexszimbólum.

A francia színésznő szánalmasnak tartja a rendezvényt, és felhívja a figyelmet arra, hogy egyébként is járványok pusztítanak a világon, miközben azt a barbárság az uralma alá hajtja, és az emberek puszta ölési vágyból vadásznak.

Nos, a válasz nem váratott sokat magára, többek között Bodrogi Gyula is alaposan kiosztotta kollégáját. A 87 éves színész, aki a vadászat nagy szerelmese, a Blikknek beszélt arról, hogy valaki nagyon félrevezethette Brigitte Bardot-t, mondván, csak ott van vad, ahol vadász is van.

Afrikában például, ahol betiltották a vadászatot, kihaltak az állatok, mert ész nélkül irtották őket. A természet rendjében fenevadak vagyunk, mindenevők, ezt el kell fogadni. Aki ész nélkül, puszta kedvtelésből öl, az egy rohadt szemét, de ez a vadászokra nem vonatkozik – mondja Bodrogi.

A színész egyúttal üzent is Bardot-nak, akinek a művészetét továbbra is imádja, de ne akarjon a vadak védelmével foglalkozni, azt majd megteszik helyette a vadászok.

Index nyomán

Szerző: admin