Óriási pusztítást okozott a kidőlt fa
2018. február 6. 09:24
Bru­tá­lis rom­bo­lást vég­zett egy ki­dőlt fa a Far­kas­réti te­me­tő­ben. A leg­na­gyobb kár Tor­gyán Jó­zsef sír­já­ban ke­let­ke­zett. Tu­laj­don­kép­pen az el­hunyt po­li­ti­kus mé­reg­drága em­lék­műve a föld­del vált egyen­lővé.

Torgyán József özvegye a temetés után öt hónappal már gondoskodott is elhunyt férje síremlékéről.

Marika júniusban állíttatta fel az impozáns műalkotást, amely egy óriási szívet ábrázol. A sírkő a megbonthatatlan lelki összetartozást jelképezi, ráadásul a politikust éppen Valentin-napon búcsúztatták el a Farkasréti temetőben.

Az özvegy szerint szerelmük örökké fog tartani, a síron túl is.

Egy évvel Torgyán József halála után azonban váratlan esemény történt! Józsi bácsi közel 1 millió forintért elkészített sírjára rádőlt egy óriási fa. Az özvegy összeomlott a hírtől!

"A földdel vált egyenlővé a férjem nyughelye. Ez borzasztó! Mindig történik valami szörnyűség! Szerencsére sikerült túltennem magam a lelki fájdalmon, amit Jóska halála miatt éreztem hónapokig. Megbékéltem, elfogadtam, hogy nincs többé. És most újra feltépi a sebeket ez az esemény" - kezdte Torgyán Józsefné, aki bízik benne, hogy a helyreállítás költségeit a sírkert állja majd.

Megkerestük az ügyben a Budapesti Temetkezési Intézet sajtóosztályát, ahonnan megtudtuk: a Farkasréti temetőben soron kívül elkezdték a sírhelyek helyreállítását.

Ripost nyomán

Szerző: admin