Elfogták Berki Krisztián drogdílerét
2022. május 11. 14:55
Sajtó értesülések szerint elfogták a múlt héten tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián drogdílerét.

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, "kábítószergyanús" anyagot találtak Berki Krisztián halálának helyszínén, a celeb IX. kerületi lakásában.

Most úgy tűnik, hogy valóban tudatmódosító szer volt Berkinél, ugyanis elfogtak egy terjesztőt, akit kapcsolatba tudtak hozni az üggyel.

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2022. május 6-án ismeretlen tettes ellen indított eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt.

A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és indítványozták letartóztatását.

A 42 éves K. István lakásán kábítószergyanús anyagokat – az előzetes adatok szerint összesen bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát –, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le" - tájékoztatta a lapot a rendőrség.

Az ügyben kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le.

life.hu

Szerző: admin