Filmre viszik Gábor Zsazsa életét – már készül a forgatókönyv
2020. október 5. 17:30
A magyar származású, Hollywoodban elhunyt díva életének megfilmesítésére egy egész sorozat is kevés lenne, egyelőre azonban meg kell elégednünk az egész estés filmmel.

Zsazsa élete végéig őrült népszerű volt Hollywoodban, a showbizniszhez értők szerint mindene megvolt, ami a sztársághoz kell: szépség, híres szeretők és férjek, botrányok, vagyon és humor.

Semmi kétség, az élete filmre kívánkozik, és mint a Magyar Hollywood Tanács közösségi oldalán kiderül, már megkezdődtek a Gábor Zsazsa, ahogy arrafelé mondják a Zsa Zsa Gabor életéről szóló film előkészületei.

A Tanács arról ír, hogy a magyar származású díva özvegye, „Von Anhalt örömmel vette, hogy a Magyar Hollywood Tanács már a forgatókönyvírás véglegesítésével foglalkozik.”

Hírkereső

Gábor Zsazsa temetése: elhalasztva

Decemberben temethetik el Budapesten a díva hamvainak azt a részét, amely nem maradt Los Angelesben.

Frédéric von Anhalt herceg, a kilencedik férjből lett özvegy már most Magyarországra akart utazni, de nem tud, mert meghosszabbították a beutazási korlátozásokat, és nem akar karanténba vonulni. Állami temetés nem lesz.

A legutóbbi hírként felröppent, hogy november helyett decemberben tarthatják meg az új tervek szerint Gábor Zsazsa magyarországi temetését a budapesti Fiumei úton. Özvegye, Frédéric von Anhalt herceg ugyanis a koronavírus-járvány miatt egyelőre nem jön el Németországból, mert nem akar karanténba vonulni – tudta meg az Index Bokor Balázstól, a Magyar Hollywood Tanács elnökétől, volt Los Angeles-i főkonzultól, aki a temetés részleteit egyezteti az özveggyel. 

Nyáron még arról volt szó, hogy az életének 100. évében, 2016 végén elhunyt hollywoodi díva 2012-es végakaratának – miszerint magyar földben szeretne nyugodni – szeptemberben tehetnek eleget. De az időpontot előbb novemberre, most pedig az év végére kellett halasztani a járványügyi korlátozások miatt.

Von Anhalt az októberre várt, hátha a magyar kormány lazít a szabályozáson, de hiába számított erre. Így azonban karanténba kellene vonulnia, amit – értesülésünk szerint – nem szeretne. A nyáron, Amerikában már karanténba került egyszer – annyi elég is volt neki. 

Széfbe helyezett hamvak 

Zsazsa hamvainak egy részét 2016 végén Los Angelesben temették el, a fennmaradó részt hozza az amerikai–német özvegy Budapestre.

Von Anhalt – aki a díva kilencedik férje volt, de évtizedeket töltöttek együtt – a minap az urnáról az Express német lapnak azt mondta, jelenleg egy bankszéfben található. De azt nem árulom el, hogy melyik városban. 

A budapesti temetésnek aktualitást adhat, hogy decemberben lesz Zsazsa halálának negyedik évfordulója. 

Korábban arról is volt szó, hogy a színésznő állami temetést kaphat, de ez végül nem így lesz. 

Gábor Zsazsa rokonságban állt Tom Lantos, magyar származású egykori amerikai kongresszusi képviselő feleségével. Megkérdeztük a Lantos családot, képviseltetik-e majd magukat a budapesti búcsúztatáson, de egyelőre nem jött válasz. 

Index

Szerző: admin