Kövér László Soros György halálát emlegette
2018. március 9. 08:56
Emlékezetes választási fórum Gödön.

A Magyar Nemzet munkatársa kilátogatott Kövér László és Tuzson Bence fideszes képviselő gödi választási fórumára, ahol nem csak a "Scorpions Wind of change" című száma keltett hangulatot, de az Országgyűlés elnöke is.

A beszámoló szerint Kövér László egyenesen nemzethalált vizionált arra az esetre, ha nem a Fidesz–KDNP marad kormányon.

S hogy ez mennyire így lesz, azt bősz sorosozással, brüsszelezéssel, bolsevikozással és balliberálisozással támasztotta alá.

Hírkereső nyomán

Kövér László: Soros György halála után is folytatódik a küzdelem

„Olyan puccs zajlik Európában, mint amit a bolsevikok csináltak száz éve” – mondta az Országgyűlés elnöke

Groteszk módon a Scorpions zenekar Wind of change - A változás szele - című száma fogadta szerda este azokat az érdeklődőket, akik Kövér László Fidesz-alapító, egyben az Országgyűlés elnöke és Tuzson Bence fideszes képviselő gödi választási fórumára látogattak el. A zenén kívül azonban minden körítés a változatlanság üzenetét hordozta, melyet jól tükrözött Kövér László előadásának első gondolatmenete: Ha nem a Fidesz–KDNP marad kormányon, akkor „Nem lesz Magyarország”.

„Olyan puccs zajlik Európában, mint amilyet a bolsevikok csináltak száz éve” – vezette fel Kövér László, hogy szerinte milyen világrengető tétje van az áprilisi választásoknak. Elmondása szerint Brüsszel politikusai, Soros György, illetve a balliberális elit arra szövetkezett, hogy lebontsák az „európai nemzetállamok szövetét”, amelyek gazdasági és politikai törekvéseik útjában állnak – köztük Magyarország.

„Jó, hogy Soros nem bírt a vérével” – hálálkodott Kövér László, mert szerinte a milliárdos nagyobb szerepvállalása lehetővé tette, hogy láthatóvá váljon az a hatalom, amiről korábban csak az összeesküvéshívők beszéltek.

A házelnök szerint ezek a hatalmak olyan értékék eltörlésével szeretnék letörni az ellenállást, mint a kisgazdák által a múlt században megfogalmazott „Isten, haza, család”.

A vallások meggyengítésén fáradoznak, a nemzeti tudat és közösségek felhígításán, a családokat pedig a különböző nemi identitások elfogadtatásával szeretnék meggyengíteni. Ilyen folyamatok eredményeként értékeli, hogy szerinte több már a muszlim diák Bécsben, mint az osztrák. „Itt tartunk” – sopánkodott Kövér, aki szerint a következő választás ezért nem hogy száz évre szól, de nem csak a magyarok sorsát döntheti el.

Kövér elismerte, hogy elfogult a közmédia, de hát ilyen az élet

A zárt körben készült hangfelvételen a házelnök mossa kezeit, mondván, a játékszabályokat nem ő találta ki.

Kövér László gondosan időt szánt a kormány eredményeinek kommunikációjára. Ebben közönsége egy kis füzetecskében kapott segédletet, amelyben a családi adókedvezménytől a rezsicsökkentésen át a nyugdíjasoknak adott Erzsébet-utalványokig tartott a hosszas felsorolás.

Érdekesség, hogy füzetben kiemelték a nemzeti kastélyprogramot is, ám a felsorolásból kimaradt a miniszterelnök vejének, Tiborcz István érdekeltségének kastélya. Némi önkritikaként Kövér ugyanakkor megjegyezte, hogy felelősek azért, hogy kevés fiatal támogatja a pártot, másként kell beszélniük a fiatalokkal.

Unatyinszki György

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: admin