Kövér László szerint 2026-ig kellene a Fidesznek kormányon maradnia
2017. október 7. 10:36
Kövér László szerint 2026-ig kellene a Fidesznek kormányon maradnia.

Kövér László fontosnak tartja a Trianon által elszakított nemzetrészekkel a társadalmi és kulturális kapcsolattartás intézményesítését, amelyet gazdasági eszközökkel is alá kell támasztani, hogy a különböző politikai változások erre már ne legyenek hatással.

A demográfiai folyamatokkal kapcsolatban az a véleménye, hogy a jelenlegi 1,5 körüli termékenységi mutatót legalább 2,1-re sikerüljön növelni, így legalább megállhatna a népességfogyás.

Kövér László szerint az ellenzék gyengeségének számos oka van, többek között az is, hogy a kormány alapvetően jól teszi a dolgát.

A Jobbikról azt mondta: gátlástalanok, a pénzért és a hatalomért bármire képesek, közben már abban a sok ostobaságban sem hisznek, amit korábban hirdettek. A házelnök véleménye szerint a Jobbik úgynevezett néppártosodása, hogy maguk mögött akarta hagyni "a szélsőséges, kirekesztő és mosdatlan politizálást", egy pillanatra sem volt őszinte szándék, csupán a baloldali szavazók elcsábítását célozta - olvasható a Magyar Hírlapban.

- a szerk.

Szerző: admin