Lendvai Ildikó: „Ideje végrendeletet írnom”
2017. október 6. 11:07
Földi László fenyegetőzésére töredelmes, beismerő vallomást tette a szocialista politikus.

Lendvai Ildikó közösségi oldalán hozta nyilvánosságra, "neki befellegzett".

Most aztán végem. Likvidálható (likvidálandó?) vagyok, Földi László kormányzati nemzetbiztonsági fő-fő szakértő megmondta.

“Kollaboránsok, hazaárulók, nincs jogállásuk, szabadon likvidálhatók” a menekülteket segítő szervezetek tagjai.

Ez itt a töredelmes vallomások ideje. A nagy menekülthullám idején bekapcsolódtam a Migration Aid munkájába, igen fontos szendvicskenő és adományszortírozó beosztásban, sőt azóta is kapcsolatom van a szervezetből kinőtt, már nemcsak a menekülteknek, hanem a hazai szegényeknek segítő csoportokkal.

Szörnyű, de még a határmenti táborok egyikébe is segítettem élelmiszert vinni.

Nem beszélve arról, hogy eljárok az Amnesty International és más jogvédő szervezetek rendezvényeire, még tüntettem is velük. Tuti, hogy ez már halmozott likvidálási ok.

Ideje végrendeletet írnom!

De minden rosszban van valami jó. Mennyivel rövidebb és egyszerűbb munka ez nekem, mint ha mondjuk Mészáros Lőrinc és egyéb barátok, rokonok, üzletfelek válnának a kérlelhetetlen Földi László célpontjává!

Földi az Echo TV Informátor című adásában adott interjút. Amikor a migrációról beszélt, szóba került a Helsinki Bizottság, a Migration Aid, illetve általában a menekülteken segítő civilek. Ekkor ezt mondta.

Most háború van. Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább. Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk.

Szavai miatt a legnagyobb magyar feljelentőként emlegetett Tényi István a Médiatanácshoz fordult, az Echo Tv hatósági ellenőrzését kérte.

Farkas György

 

 

Szerző: admin