Rogán Antal: Soros György pénzéből szervezte a szombati tüntetést a hálózata
2018. április 15. 14:18
A szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és Soros György pénzéből jött létre, mert valójában ő az, aki nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét - mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió "Vasárnapi Újság" című műsorában.

Rogán Antal kijelentette, hogy az események mögött igazából nem is az ellenzék pártjai állnak, hiszen őket is kívülről mozgatják.

A miniszter szerint a véleménynyilvánítás és az egyet nem értés jogába belefér, ha valaki nem tudja elfogadni a választás végeredményét.

Hozzátette ugyanakkor, hogy nincs több jogorvoslati kezdeményezés, mint négy vagy nyolc éve.

A miniszter ezért „politikai bolhacirkusznak” nevezte a tiltakozásokat és hangsúlyozta, hogy a kormány erős felhatalmazást kapott az EU, az ENSZ vagy épp Soros György törekvéseivel szemben.

A magyar emberek egyértelműen azt szeretnék, ha Magyarország megmaradna magyarnak.

Soros György meg eközben ellenzéki pártok és „önmagukat civilnek nevező szervezetek” támogatásával akarta manipulálni a választást – vélte Rogán Antal.

Szerinte Soros György szervezeteinek „irgalmatlanul sok pénz” - világszerte - csaknem 16 milliárd dollár áll rendelkezésükre.

Új kihívásokhoz új kormányzati struktúra lesz

Változik az új kormány összetétele és struktúrájára.

Az erre vonatkozó kérdésre Rogán Antal úgy válaszolt: a kormányzat szerkezete átalakításra szorul, mivel – mint fogalmazott – a világ is megváltozott és új kihívások keletkeztek.

Az új kihívásoknak megfelelő új szerkezet kell – tette hozzá. A miniszter szerint a következő kabinet legkésőbb május végén kezdheti el a munkáját.

Az új kormány várható intézkedései közül kiemelte a családtámogatások bővítését.

Határozott fellépésre lehet szükség a közösségi oldalak felhasználóinak védelmében is.(?)

Index nyomán

Fotó: Koszticsák Szilárd

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: admin