Török Gábor: Az elmúlt időszakban egyre kevésbé éreztem jól magam
2019. augusztus 9. 10:38
A politológus azt írja, nincs közvetlen összefüggésben a corvinusos távozása az egyetem átalakításával.

Megírtuk, Török Gábor 22 év után elhagyja a Budapesti Corvinus Egyetemet.

A Facebookra most azt írta ki a politológus, hogy az okok csak az egyetemen belül érdekesek, "de miután ma olyan sokan kérdezték, fontosnak tartom elmondani, hogy a távozásom - amelyet valóban magam kezdeményeztem pár hete - nincs közvetlen összefüggésben a Corvinus átalakításával. Az egyetem elvégzése óta, 22 éve tanítottam a "közgázon", nem volt tehát könnyű döntés a búcsú".

Az előválasztást értékelve azt mondta az elemző, hogy az ellenzéknek végre leesett, miről szól a nyolc éve elfogadott választási rendszer. Felfogták az együttműködési kényszert, és képesek is voltak eszerint cselekedni.

Török Gábor: A nyomát sem látni egy "ellenzéki Orbán Viktornak"

Új helyzetet hozott az EP-választás, mondta el Török Gábor politológus az Inforádióban, a választók könnyebben pártolnak át épp esélyesebbnek tűnő pártokhoz. De egyik párt sincs vezető szerepben, ahhoz kellene egy ellenzéki Orbán Viktor, ám ennek nyoma sincs. Az előválasztás siker volt az ellenzéknek, Kálmán Olga színre léptetése is jó ötlet volt, csak Kálmán rossz politikusi teljesítménye miatt végül kudarc lett.

HVG.hu

 

 

Szerző: admin