Vállfás fenekelés, pirospacsi – áldozatnak tartja magát a fiatalokat zaklató Kerényi
2017. november 14. 09:15
Vállfás fenekelés, pirospacsi – áldozatnak tartja magát a fiatalokat zaklató Kerényi Miklós Gábor..

Először szólalt meg egy televíziós interjúban botránya ügyében a napokban számos korábbi szexuális zaklatással megvádolt Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínháztól a történtek miatt eltávolított egykori rendező szerint a fiatal fiúk vállfás elfenekelése, szájukba ceruza dugása pedagógiai eljárás, a pirospacsi pedig igazi szellemi kihívás.

Kerényi az ATV "Egyenes Beszéd" nevű műsorában azt mondta, hogy a történtek napvilágra kerülése után őt most megsütik, és szép lassan elfogyasztják, utalva ezzel arra, hogy ő is áldozatnak tartja magát.

Megszólalt az ATV hétfő esti adásában az egyre több korábbi, fiatalok sérelmére elkövetett szexuális zaklatással összefüggésbe hozott Kerényi Miklós Gábor, aki a történtek hírére az Operettszínházból kirúgott egykor főrendező elmondta, hogy gazembernek érzi magát, akire most mindenfélét rászórtak. A számlájára írt verbális erőszak ügyében beismerte, hogy őszintén kiabált a színházban a kollégákkal, de sosem anyázott. Bár a személyes életben nem annyira durva a stílusa, munka közben azonban az. Kitért arra a kiszivárgott hangfelvételre is, amelyen az hallatszik, hogy csúnyán összeveszik egy taxis diszpécserrel, amiért az csak úgy szólította őt, hogy Kerényi Miklós. Szerinte ez egy provokációs sorozat eredménye volt, mert a taxitársaságnál pontosan tudták, hogy nem szereti, ha nem a teljes nevén szólítják.

Rónai Egon műsorvezető kérdésére tagadta, hogy negyed évszázada egy tizenhárom éves fiút is elvert a színházi próba közben egy vállfával, mint mondta, a vád nem igaz, aki pedig azt állítja, hogy igen, az álljon ki elé.

Kerényi hozzátette: pályafutása alatt nagyon sokat dolgozott gyerekszereplőkkel, és ezen időszakok voltak életében a legszebbek. Ekkor példaként említette azt a fiatal fiút, akit az irodájában az ölébe fektetett, majd szájába ceruzát dugdosott, így próbálta elérni, hogy a színésznek készülő fiatal helyesen ejtse ki az r-hangot. Kerényi szerint ő azon kevesek egyike, aki még képes rendesen artikulálni, az említett tanítvány pedig máig hálás neki, hogy elárulta a nagy titkot.

A bukott rendező szerint azért próbálnak sokan szexuális töltetet belelátni a botrány részleteibe, mert a testi közelség magától értetődő a színészetben, hisz ők a testükkel dolgoznak, amit a laikusok nem érthetnek meg.

Azt azért megjegyezte, hogy a vádak egy részével ellentétben nemiszerveket nem fogdosott. Elmondta azt is, hogy egyik kedvenc pedagógiai módszere a pirospacsi volt, ami egy szellemi kihívás, és állítása szerint tanítványai imádták, amikor alaposan elverte a kezeiket.

Rónai a műsor végén annyit tanácsolt Kerényinek, hogy a jövőben kerülje el a vállfákat.

ATV.hu

Fotó: Fidelio.hu

 

 

 

Szerző: admin