Vége! Cicciolina "drámai" döntést hozott
2018. június 28. 13:47
Cicciolina kétségkívül megosztó személyiség! A magyar férfiszínészek és politikusok egyszerűen kinevetik különleges viselkedéséért, bizarr magatartásáért.

E sorok írója sajátos helyzetben van. Hiszen ő mégis csak, külföldön élő híres-hírhedt magyar,aki kétségkívül sajátos karriert futott be,mégis úgy érzem, helye van ezen a weboldalon.

Hogy miért?

Staller Ica az általános iskolában, a budapesti József Attila lakótelepen az osztálytársam volt. Sokat nevettünk együtt, édesanyját is ismertem,aki szülésznő volt valamelyik fővárosi kórházban. Egy földszinti szerényen berendezett lakótelepi lakásban éltek, normális körülménynek között. Magam sem gondoltam volna soha - tanárainkról nem is beszélve - hogy Ica valamikor a testével és a szolgáltatásaival keresi a kenyerét. Arra meg végképp nem gondoltam,hogy sajátos eszméivel parlamenti képviselő lesz Olaszországban. Dehát, ő így döntött!

Csak abban reménykedem, hogy végleges hazaköltözése után, egykori osztálytársaira is szán némi idöt, amikor elárulja döntésének indítékait!

Meglátjuk, hátha létrejön a találkozó, melynek során emlékezhetünk a Lobogó utcai iskolában eltöltött vidám évekre, a torna órákra és a nagy nevetésekre az óraközi szünetekben.

Örömmel olvastam a hírt, hogy Ica végleg hazatelepül és repatriált magyar lesz.

Íme a hír!

Vége! Cicciolina "drámai" döntést hozott

Ezen sokan megdöbbentek.

Cicciolina 66 éves korában úgy döntött, hogy több mint 40 év után felhagy olaszországi életével és végleg hazaköltözik Magyarországra. Az egykori pornósztárt megkerestük, mi az oka annak, hogy így döntött.

"Jó ideje nem tetszik Olaszországban a politikai élet, egyre nagyobb a recesszió, egyre rosszabb a gazdasági helyzet és nem érzem jól magam ilyen közegben. A másik, hogy sajnos én sem fiatalodom és öreg koromra nem szeretnék egyedül maradni.

Nekem Magyarországon élnek a rokonaim! Nekem itt nincs családom, egyedül a fiam van, aki már a saját életét éli. Öcsém és nővérem és azok gyerekei egyre jobban hiányoznak, jó lesz a közelükben lenni.

Jó ideje szingli is vagyok, mert ugyan udvarlóim bőven akadnak, de nem találok olyan pasit, aki nekem megfelelne.

Hogy mikor költözöm? Először legalább az egyik lakásomat el kell adnom. Árulom is a legnagyobbat, ami háromszáz négyzetméter, nagy terasszal, konyhával 500 ezer eurót kérek érte. Ha ezt eladtam, akkor kezdhetek keresgélni.

Csendes, nyugodt vidéken szeretnék lakni, Budán vagy a főváros környékén keresek egy villát, ahol állatokat is tarthatok. Kutyák, macskák nélkül nem tudnék élni. Szeretnék azért otthon is aktív életet élni, szívesen dolgoznék televízióban, akár vezetnék is show műsorokat, de szívesen szerepelnék reality- showban is.

Persze, anyagilag nem aggódom a nyugdíjas éveim miatt, mert gondoskodtam a jövőmről. A félrerakott pénzemet lakásokba fektettem. Ezen kívül még három laksom van Rómában, az egyiket a fiamnak adom, de a másik kettőt is el akarom adni, de ezeket még nem becsülték fel. Az évek alatt rengeteg holmim gyűlt össze. Vannan olyan tárgyaim, bútoraim, amelyekhez ragaszkodom, hiszen emlékeim fűződnek hozzájuk. Ezektől semmiképpen sem szeretnék megválni, de nem lesz egyszerű Rómából Budapestre szállítani. Egy-két kamionra biztosan szükségem lesz."

Hírkereső nyomán

 

 

Szerző: admin